Rimelig webside

Hvis du nettopp har startet opp en bedrift eller er en person som bare ønsker å bruke mye av pengene dine andre steder enn til en webside så les videre.

Man skal nemlig ikke behøve å betale titusenvis av kroner for en profesjonell spesialtilpasset webside. Lykke Media AS (se link i margen til høyre) leverer websider som alle har råd til. Uansett om du er gründer, nystartet bedrift, eldre bedrift eller privatperson så kan de levere en webside som passer deg og ditt virke.

Lykke Media AS vet at mange kvier seg for å bruke titusenvis av kroner og har tatt følgene av det. Prisene starter lavt og du får en fullverdig side helt fra den billigste pakken. Lykke Media AS er et av de få firmaene som har spesialisert seg på kombinasjonen billige websider, personlig service og spesialtilpasset design.

Lykke Media AS mener at småbedrifter ikke skal behøve å betale samme priser som Statoil, YARA, OBOS og andre storbedrifter betaler. En småbedrift er en småbedrift, omsetningen og fortjenesten er der etter og dermed skal prisen for å lage en webside stå i forhold til det.

Dessuten skal websidene være enkle å oppdatere. Du skal selv kunne oppdatere tekst og bilder uten å måtte betale et webfirma hver gang du trenger en forandring. Websidene til småbedrifter må være så enkle å administrere at alle kan klare det uten å ha noen datakompetanse i det hele tatt.